In de Telegraaf & op Omrop Fryslân

Gepubliceerd op 4 maart 2017 om 14:01

Vandaag ben ik zomaar 2x op één dag in de media: mijn notenslof met karamel staat in het VRIJ magazine van de Telegraaf, en op Omrop Fryslân vertelde ik zojuist hoe je pindakoeken met witte chocolade maakt. Beide recepten vind je natuurlijk hier!


Een notenslof met karamel maken is wel even een projectje. Je hebt er om te beginnen een speciale sloffenring voor nodig, en die is niet overal verkrijgbaar. Ik kocht 'm online. En het gebak zelf maak je in twee stappen: eerst de bodem, en pas als die is afgekoeld kun je de karamel-met-noten topping maken. Maar hé, dat is al het werk echt wel waard hoor! 

Notenslofmetkaramel232-3.jpg

Het recept voor de notenslof met karamel vind je hier.

2017-03-04NotenslofVRIJmagazine-1.jpg

Als je liever een beetje wat sneller klaar bent, dan kun je beter kiezen voor pindakoeken met witte chocolade. Ook super lekker; bij ons thuis waren ze dezelfde middag nog op! Het recept vind je hier.

Op Omrop Fryslân kun je trouwens naluisteren wat ik er over vertelde, dat kan hier.

Pindakoekenmetwittechocolade92b-2.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.