Borrelbrood met boursin & salami
Warme stukken brood met Boursin, salami & gesmolten geraspte kaas. Een lekker hapje voor bij de borrel, of gewoon zo als lunch of diner!
Van Boursin kreeg ik een paar pakjes kruidenroomkaas om borrelhapjes mee te maken. Boursin is natuurlijk ook al lekker als je 't gewoon op een stukje stokbrood of een toastje smeert, maar het leek me ook erg lekker als je 't op een warm broodje eet. Ik maakt er dus dit lekkere borrelbrood mee. Je kunt er zo stukken brood uit trekken. En als je erge trek hebt, dan eet je gewoon het hele broodje op! :-)
Ingrediënten
- Kleine harde broodjes of 1 groter ongesneden brood
- pakje Boursin garlic & herbs
- paar plakken salami, in kleine stukjes gesneden
- handje geraspte Parmezaanse kaas
En zo maak je 't
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de broodjes in een rastervorm in - snijd niet helemaal tot aan de bodem het brood door, maar tot ongeveer 1 cm boven de onderkant. Dan blijft het brood in elkaar zitten.
- Trek het brood voorzichtig open en vul de inkepingen met boursin en stukjes salami.
- Strooi de geraspte Parmezaanse kaas er over heen.
- Zet in de oven en bak de broodjes in 15-20 minuten warm. Pluk er stukken brood uit (of eet 'm gewoon zo helemaal op, dat kan natuurlijk ook!).
Reactie plaatsen
Reacties