Wrap met pesto, bacon & mozzarella

Hoi! Wij hadden weer eens wat restjes over. En daar kun je best wat lekkers mee maken. Deze wrap met pesto, bacon & mozzarella, bijvoorbeeld.

Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je voor een bepaald recept een ingrediënt haalt en dat je na twee weken denkt: waarom ligt die mozzarella eigenlijk in de koelkast? Geen idee meer wat ik daar nou mee zou maken.

Nou ja, maakt ook niet uit want we kregen gasten bij de lunch en die mozzarella kwam dus wel goed uit. Samen met de wraps die we nog over hadden na een tortilla-ovenschotel en wat plakjes bacon (ook al geen idee meer wat ik daar mee wilde - ik word zeker oud, haha!) kon ik daar mooi een hapje van maken.

Ingrediënten voor 10 hapjes

  • 1 grote tortilla wrap
  • groente pesto
  • paar plakjes bacon
  • halve mozzarella, in kleine stukjes
  • handje verse spinazie
  • handje pijnboompitjes 

 

En zo maak je het

  1. Besmeer de wrap met een laagje pesto.
  2. Leg de plakjes bacon in het midden van de wrap.
  3. Verdeel de mozzarella over de bacon.
  4. Leg daarover heen de spinazieblaadjes.
  5. Strooi tot slot de pijnboompitjes er over heen.
  6. Rol de wrap stevig op, snijd hem in kleine stukjes en steek in elk stukje een cocktailprikker (anders gaan ze weer los).

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.