DesemBroodje met pesto, salami & ei

Hoi! Nog een lekkere lunch: twee plakken zelfgebakken desembrood, belegd met pesto, salami, rucola, ei & pijnboompitjes. 

Deze 2 broodjes maakte ik natuurlijk niet voor mezelf (want ik eet nog steeds geen vlees). O.a. hier, hier & hier vind je lekkere broodjes zónder vlees! 

Ingrediënten voor 2 kleine broodjes

  • 2 plakken desembrood (maar ander brood kan natuurlijk ook)
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 2 plakken salami, door midden gesneden
  • handje rucola
  • 1 hardgekookt ei, in plakjes
  • peper, zout
  • handje pijnboompitten

 

En zo maak je ze

  1. Besmeer beide broodjes met een laag pesto.
  2. Leg op elk broodje twee halve plakken salami. Leg de rucola op de salami, en daar boven op de plakjes ei.
  3. Bestrooi het ei met wat peper en zout. 
  4. Strooi een handje pijnboompitjes over de broodjes. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.