Tortilla lasagne met spinazie & gehakt
Lasagne kun je ook heel goed zonder pasta maken. Voor deze lekker pittige lasagne met spinazie en gehakt gebruikte ik... tortilla's!
Dit is een ideaal gerecht om klaar te maken als je nog een stapel tortillawraps over hebt... of gewoon omdat het lekker is natuurlijk. Het is weer eens iets anders dan een pasta lasagne!
Ingrediënten voor 2 personen
- 200 gram gekruid gehakt
- 500 gram sugo pastasaus pikant
- 3 tortillawraps, in kleinere stukken gesneden zodat ze in de ovenschaal passen die je wilt gebruiken
- 1 rode paprika, in stukjes
- 1 rode ui, gesnipperd
- 300 gram spinazie, uit de vriezer (ontdooid en het vocht er uit geknepen)
- geraspte kaas
En zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bak het gehakt rul in een koekenpan.
- Bedek de bodem van een ovenschaal met een laagje pastasaus. Leg daarover heen een laag tortilla.
- Verdeel de spinazie, paprika en ui over de tortillalaag, doe daarover heen wat pastasaus en dek af met tortilla. Stapel zo door en eindig met een tortillalaag.
- Verdeel de rest van de pastasaus over de tortillaschotel en strooi er geraspte kaas overheen.
- Zet de ovenschotel in de oven en bak 'm in 30 minuten gaar.
Reactie plaatsen
Reacties