Roggebrood met casselerrib & zongedroogde tomaat

Zien ze er niet lekker uit, deze hapjes van roggebrood met casselerrib en zongedroogde tomaatjes? Met een paar basisingrediënten in de kast heb je in een handomdraai iets lekkers op tafel staan. 

In onze voorraadkast zul je niet veel borrelnootjes en chips vinden. Als we zin hebben in wat lekkers, dan kijk ik gewoon wat er nog in de (koel)kast staat. Daar is altijd wel iets van te maken! En dat voorkomt meteen dat je een hele zak borrelnoten leeg snaait :-)

 

Ingrediënten voor 12 hapjes

  • 2 plakjes roggebrood
  • 2 plakjes casselerrib
  • roomkaas of zuivelspread naturel
  • 12 kleine reepjes zongedroogde tomaat
  • handje pijnboompitten

 

En zo maak je het

  1. Snijd beide plakken roggebrood en de casselerrib in elk 6 vierkantjes. 
  2. Besmeer elk vierkantje met een beetje zuivelspread.
  3. Leg daarbovenop een dubbelgevouwen stukje casselerrib.
  4. Leg een stukje zongedroogde tomaat er boven op.
  5. Bestrooi met wat pijnboompitjes.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Ton
7 jaar geleden

Kijk