Wrap met salami & tomaat
Wraps zijn ideaal om te vullen met gewokte gehakt & groente, of om borrelhapjes mee te maken. Maar je kunt er ook heerlijk mee lunchen! Deze wraps vulde ik met roomkaas, salami, tomaten & ijsbergsla.
Waar beleggen jullie wraps meestal mee? Het is bij ons maar net wat er in de kast ligt. Salami & sla dus. Dat smaakte de mannen prima! En deze is ook lekker: met zalm & appel. Of deze, met pesto, bacon & mozzarella. En voor de jongens maakte ik al eens deze wraps met pindakaas & banaan, en smeerkaas met komkommer. Simpel maar lekker!
Ingrediënten voor 4 personen
- 2 grote tortillawraps
- 4 eetlepels roomkaas naturel light
- 4-6 plakken salami
- 2 tomaten, in plakjes gesneden
- handje verse ijsbergsla
En zo maak je 't
- Besmeer de wraps met de roomkaas.
- Verdeel de salami over de twee wraps.
- Haal de zaadjes uit de plakken tomaat (daardoor worden de wraps niet zo 'nat'). Verdeel de tomatenschijfjes over de salami.
- Leg op beide wraps wat sla.
- Rol de wraps zo strak mogelijk op. Snijd ze door midden & steek in elke helft een prikkertje.
- Wil je borrelhapjes maken van deze wraps? Verpak de opgerolde wraps dan eerst in aluminiumfolie, en leg ze minstens een half uur in de koelkast. De afgekoelde wraps rollen daarna niet zo snel meer uit elkaar als je ze in kleine stukjes snijdt.
Reactie plaatsen
Reacties