Cannelloni met spinazie & kip

Gepubliceerd op 14 juli 2015 om 22:16

Hebben jullie wel eens cannelloni gegeten? Dat zijn dikke pastastaafjes die je vult met wat je maar wilt. Lekker met spinazie en kip!

Het is misschien een beetje een geknoei om de staafjes te vullen, maar dat is dan ook meteen het meest ingewikkelde aan dit hele recept. Want verder stelt het niet zoveel voor. Even de kip opbakken, staafjes vullen, saus er over en het kan de oven in. Valt reuze mee, toch?

En het is zo lekker! Eigenlijk zouden we dit veel vaker moeten eten. Dus dat gaan we dan gauw maar weer eens doen. Maar dan wel met iets anders dan spinazie (ik maakte 'm eerder ook al met spinazie en gehakt, dat is ook een goede combinatie). Iets met courgette en ham, of zalm? Of champignons, feta & pesto... Ik bedenk wel wat lekkers!  

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.