Voordat je deze Snickers blondies gaat maken waarschuw ik je maar vast: als je ze niet in één keer wilt opeten, dan moet je ze niet maken. Ik herhaal: NIET maken. Want je kunt ze echt niet laten staan!
Van sommige koeken weet je bij voorbaat al dat je ze beter niet kunt gaan maken. Want als ze goed uitpakken zijn ze meestal zó lekker dat ze sneller op gaan dan goed voor je is. Check deze boterkoek bijvoorbeeld, of de Rolo chocolate chip cookies, Chocolade Milky Way koeken of Pindakaas chocolade koekjes. Deze blondies horen voor 200% in die categorie thuis.
Met een knapperig korstje en een zachte binnenkant vol met stukken Snickers (dus chocolade, pinda en karamel, kan het nog beter?) zijn deze blondies onweerstaanbaar. Ik vond ze zelf het lekkerst als ze direct uit de koelkast komen, want dan zijn de blondies nog vrij stevig. Laat je ze even op kamertemperatuur komen, dan worden ze wat zachter en meer fudge-achtig.
Het recept vind je hier.
Reactie plaatsen
Reacties