Kip cordon bleu

Gepubliceerd op 11 december 2015 om 12:32

Aan de buitenkant een lekker knapperig kaaskorstje, en binnenin gesmolten kaas en ham. En het mooiste van alles: het maken van deze kip cordon bleu's is heel erg simpel!

Kip is altijd een beetje saai. Vinden de mannen thuis dan in elk geval. Op deze manier geef je een gewoon stukje kipfilet ineens heel wat meer smaak. Ik kruidde de kip nu eerst met peper en zout. Maar misschien is het ook wel lekker om daar kipkruiden voor te gebruiken. Dat ga ik de volgende keer in elk geval proberen. 

Zorg er wel voor dat je een goed scherp mes hebt, dat maakt het doormidden snijden van de kipfilet een stuk gemakkelijker. Even beleggen met ham en kaas, oprollen & door de ei en paneermeel met kaas. En daarna doet de oven het werk. Kan niet mislukken! 

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.