Oud stokbrood weer vers maken

Gepubliceerd op 13 december 2015 om 14:32

Er is niks zo lekker als een vers stokbrood van de bakker. Alleen al hoe het ruikt! Maar een dag later is datzelfde stokbrood droog en taai geworden. Gelukkig kun je er heel snel en simpel weer een knapperig en vers brood van maken.

Dat lukt trouwens alleen met een stokbrood dat je nog niet in stukjes hebt gesneden. Want als je die stukjes weer vers wilt maken en ze daarvoor in de oven schuift, krijg je hele knapperige stukjes :-) Ook lekker trouwens, daar kun je mooi crostini's ofzo van maken. Maar goed, dat is niet wat je nu wilt.

Met een heel stokbrood werkt het dus wel prima. Datzelfde geldt ook voor harde broodjes, zoals kaiserbroodjes, harde meergranen pistoletjes of Italiaanse bollen. Gewoon even in de oven!

Hoe je dat doet lees je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.