Bloemkoolschotel met champignons

Gepubliceerd op 6 februari 2016 om 21:17

Nooit geweten dat champignons & bloemkool zo'n goede combi zijn. Ik deed ze samen in dit lekkere ovenschoteltje.

Ik ben gek op bloemkool - maar ben wel één van de weinigen thuis. Alleen onze oudste eet 't af en toe met mij mee. Een hele bloemkool vers koken is dus wel wat te veel (en ik krijg er bovendien klachten over: "het stinkt!"). Daarom koop ik altijd een zak diepvries bloemkool: snel klaar & ik kan er precies genoeg voor één persoon uit halen. Lekker handig.

Meestal eet ik bloemkool gewoon met gekookte aardappels & jus. Lekkerrrr. Maar er zijn natuurlijk veel meer recepten te bedenken met bloemkool (zoals dit bloemkool-kerrie schoteltje) & dus bedacht ik dit keer weer eens wat anders. Het ui-champignon-kaas prutje dat ik er bij deed kwam ik trouwens in een Sonja Bakker recept tegen. Handig, van die recepten die je weer op een idee brengen!

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.