Hoi! Tijd voor weer een makkelijk wrap gerechtje (want dat vinden ze zo lekker hier thuis). Dit keer maakte ik boekweit wraps met gekruide kip & spinazie.
Natuurlijk kun je hier ook gewone wraps voor gebruiken, maar ik had net geëxperimenteerd met glutenvrije boekweitwraps. Ik had er nog een paar van liggen, dus daar wilde ik dus iets mee maken! En daar zeggen ze hier thuis geen nee tegen :-)
Ingrediënten voor 1 persoon
- 3 zelf gemaakte boekweit wraps
- 20 gram fajita seasoning mix + 50 ml water
- 1 kipfilet, in blokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 1 rode paprika, in stukjes
- 1/2 courgette, in stukjes
- 75 gram spinazie uit de diepvries
- handje ijsbergsla
En zo maak je ze
- Verhit wat olie of boter in een wok.
- Fruit de ui 1-2 minuten. Voeg daarna de kipfilet toe en bak die goudbruin.
- Doe de paprika, courgette en spinazie er bij en roerbak tot alles goed heet is.
- Voeg de seasoning mix en het water toe en bak nog 2-3 minuutjes mee.
- Verwarm de wraps in de magnetron, verdeel het kip-groentemengsel over de drie wraps en rol ze op. Serveer met een handje ijsbergsla.
Meer foto's (en het recept) vind je hier.
Reactie plaatsen
Reacties