Framboos-passievrucht ontbijt

Gepubliceerd op 3 april 2017 om 16:00

Nog een tropisch zomerontbijtje: bosvruchten yoghurt met muesli, verse frambozen & passievrucht. Dat past wel bij die heerlijke zonnige dagen van de afgelopen dagen, vinden jullie ook niet? Zo fijn, die zon!


Ik houd overigens best heel veel van de winter. Zeker als er sneeuw & ijs ligt. Lekker schaatsen! En binnen gezellig kaarsjes en in december een kerstboom. Maar dat vieze herfstweer met al die koude regen, dat vind ik maar niks. En zeker als we dan 1 of 2 mooie voorjaarsdagen hebben gehad... dan wil ik daarna géén koud en guur weer meer! Ik hoop dat de zon nu echt helemaal doorzet. Laat de lente maar komen!

Ontbijthavermoutframboospassievrucht532-1.jpg

Ingrediënten voor 1 persoon

  • 175 gram Optimel bosvruchten yoghurt
  • 30 gram magere yoghurt
  • 35 gram muesli
  • handje verse frambozen
  • 1 passievrucht


En zo maak je 't

  1. Roer de yoghurt & muesli door elkaar. Zet dat in een afgesloten bakje de avond van te voren in de koelkast. 
  2. Strooi de volgende ochtend de verse frambozen, de passievruchtpitjes en wat extra muesli er over heen. Eet smakelijk! 


Meer foto's (en het recept) vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.