Macaroni-hamschotel met champignonsaus

Gepubliceerd op 10 april 2017 om 16:00

't Was best een goed idee, vond ik. En het ziet er ook prima uit, vinden jullie ook niet? Jammer alleen dat we er qua smaak niet zoveel aan vonden, haha! Maar misschien kunnen jullie meer met deze macaroni-hamschotel met champignonsaus?


Ik dacht: allemaal lekkere ingrediënten in één ovenschotel die ook nog eens lekker snel klaar is. Soort van win-win situatie! Maar het resultaat was een beetje... saai. Ligt misschien ook aan ons hoor, en vinden jullie het wel erg lekker. Maar bij ons komt 'ie in elk geval niet op de die-houden-we-er-in-lijst! :-)

Macaronischotelmetchampignonsaus362.jpg

Ingrediënten voor 2 personen

  • 75 gram ongekookte macaroni
  • 1/2 courgette, in stukjes
  • 1/2 rode paprika, in stukjes
  • 150 gram hamblokjes
  • 200 ml halfvolle melk
  • 250 ml (300 gram) champignonsoep, uit blik
  • 2 plakken cheddar kaas, in reepjes
  • handje verse peterselie, gesnipperd


En zo maak je 't

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 
  2. Doe de macaroni, courgette, paprika & ham in een ovenschaal. 
  3. Meng de melk en de champignonsoep door elkaar. Giet dit in de ovenschaal. 
  4. Verdeel de cheddar over de ovenschotel.
  5. Bak de schotel in 30 minuten in de oven gaar. 
  6. Strooi voor het serveren een beetje verse peterselie er over.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.