Ratatouille

Gepubliceerd op 3 juni 2018 om 16:00

Een heerlijk bijgerecht met lekker veel groente: ratatouille met aubergine, tomaat, courgette en ui. Lekker bij de pasta! En het lijkt zo leuk, al die verschillende kleuren groente zo mooi op een rijtje, vind je ook niet? 


Ingrediënten voor 2 personen

  • 175 gram tomatensaus, bijvoorbeeld sugo basilicum
  • 2 tomaten, in schijven
  • 1/4 aubergine, in schijven
  • 1 grote ui, in schijven
  • 1/3 courgette, in schijven
  • peper
  • zout


En zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Verdeel de pastasaus over de bodem van een ovenschaal en steek daarin rechtop alle schijfjes groente. Wissel ze af, zodat je mooie kleurenrijtjes krijgt. Strooi er wat peper en zout overheen.
  3. Schuif de ovenschaal in de oven en bak de ratatouille in 30-40 minuten gaar. Lekker met pasta er bij. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.