Hachee is een perfect gerecht om in de slowcooker te maken! Ik testte het eerst uit met een mix uit een zakje, want ik heb al een aantal andere gerechten laten mislukken in de slowcooker ;-)
Deze hachee kwam er gelukkig prima uit, dus de volgende keer ga ik het gewoon helemaal zelf maken. En als je daar geen zin in hebt, dan kun je dus ook prima een pakje gebruiken!
Ingrediënten
- 500 gram riblap, in stukjes gesneden
- 2 uien, gesnipperd
- 1 zakje Knorr mix voor Hollandse hachee
- 200 ml water
En zo maak je het
- Roer de hacheemix en het water door elkaar. Doe het vlees en de uien er bij en doe alles in de slowcooker.
- Zet de slowcooker op stand low. Laat de hachee in 3 uur gaar sudderen. Mocht de hachee te droog worden, roer er dan tussentijds wat extra water door.
- Lekker met aardappelpuree en groente er bij.
Reactie plaatsen
Reacties