Omrekentabellen
Tips voor een perfecte cake
Brood vormen (verschillende methoden)
Koken op de camping
Taartraster vlechten
Tips om een vochtige taartbodem te voorkomen
Slagroom stevig kloppen
Het verschil tussen bloem, meel & volkorenmeel
Cupcakes plat maken
Boter snel zacht maken
Knoflook pellen
Oud stokbrood weer vers maken
Een ei splitsen
Scones, muffins & cupcakes: het verschil
Voorkomen dat appel bruin wordt
Voorkomen dat koekjesdeeg blijft plakken
Banaan snel bruin laten worden
Baking soda, bakpoeder of zout?
Meel maken met een koffiemolen
Blind bakken
Koken & bakken met de skottelbraai
Uien snijden zonder tranen
Frietjes opwarmen
Een gekookt ei pellen
Testen of een ei nog vers is
Zelf paneermeel maken
Goedkope fondantroller
Wraps bewaren
Geraspte & zachte kaas bewaren
25x eten dat je in kunt vriezen