Frambozen-amandel scones

Gepubliceerd op 5 oktober 2015 om 23:18

Frambozen & amandel samen in een scone en dan een dikke laag glazuur er over heen. Klinkt goed, toch? En dat is het ook! Dit typisch Engelse zoete broodje moet je echt eens proberen.

Het glazuur maakt deze scones echt 'af'. Niet overslaan dus, al zijn ze ook heus wel lekker zónder... maar dit is echt de kers (of framboos) op de scone, zeg maar. En ze zien er ook nog eens veel mooier uit met die streepjes er over. Ik weet trouwens niet hoe de amandel anders bovenop de scone moet blijven plakken, dus ook daarvoor moet je de glazuur vooral wel maken, haha!  

En o ja, nooit 's avonds laat foto's maken van eten. Met alleen lamplicht krijg je het nooit mooi op de foto... :-( Maar ja, ik had dit keer geen keuze, want ik bakte de scones 's avonds voor een etentje met collega's de volgende dag, en had dus geen ander moment om ze op de foto te zetten. Dus dan zit er niks anders op om ze binnenkort nog eens te bakken en dan wel goed op de foto te zetten!

Geen idee wat het verschil is tussen 'n scone, muffin en een cupcake? Je leest het hier  

En het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.