Mexicaanse gevulde paprika's

Gepubliceerd op 15 januari 2016 om 21:36

Gevulde paprika's vonden wij altijd al lekker. Meestal vul ik ze met een mild mengsel van rijst & kip. Deze kruidige Mexicaanse paprika's met rijst, gehakt & bonen smaken totaal anders maar verrassend goed!

Ik maak meestal een vrij neutraal gekruid rijstmengsel met kip (bijvoorbeeld rijst met noten en rozijnen, of een mengsel van rijst, groente & feta). Allemaal erg lekker! Door paprika's te vullen met het rijstmengsel eet je meteen een flinke portie groente. 


Dit keer besloot ik iets heel anders te proberen: ik gebruikte een taco seasoning mix (je weet wel, zo'n kruidenmix dat je gebruikt voor je tortilla- of tacovulling) en mixte dat met rijst, gehakt, zwarte bonen en broccoli. En in plaats van een tomatensaus koos ik voor een salsa saus. De cottage cheese was niet echt een bewuste keus; dat lag nog in de koelkast en moest nodig op.

Nou, dit was echt een vet goeie combi. Tot en met de cottage cheese aan toe, want die past er echt super goed bij. Wat hebben wij lekker gegeten! 

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.