Ik wilde een zuivelspread met bieslook op mijn brood, maar dat kon ik nergens vinden in Slowakije. Dus maakte ik 't zelf!
Er waren natuurlijk genoeg zuivel- en kaasspreads te vinden in Slowakije, maar die waren óf te vet, of er zat vlees doorheen, of... nou ja, hoe dan ook, niet wat ik zocht. En ik had net zo'n zin in lekkere broodjes met bieslook spread, schijfjes komkommer, tomaat & sla. En aangezien zelf maken echt heel heel heel simpel is...
Het potje dat ik tijdens de vakantie maakte ging helemaal op, lekker! Dit ga ik thuis nog eens doen: dan ga ik ook met andere kruiden experimenteren. Smaakt vast ook goed!
Ingrediënten
- 200 gram zuivelspread naturel light
- flinke hand verse bieslook
En zo maak je 't
- Snipper de bieslook.
- Roer de bieslook door de zuivelspread.
- Bewaar de spread in een gesloten potje of bakje in de koelkast.
Meer foto's (en het recept) vind je hier.
Reactie plaatsen
Reacties