Lekker makkelijk, heel weinig afwas & in 2 minuutjes klaar: een omelet in een kom! Eventjes in de magnetron & klaar is kees.
Ik roerde wat ham door dit omeletje heen (dat lag toevallig nog in de koelkast), maar daar kun je natuurlijk uitgebreid mee variëren. Kaas, cheddar, bacon, stukjes paprika, een uitje, champignons, spek... noem maar op, alles kan er wel door.
Hoe eet jij jouw eitje het liefst?
Ingrediënten
- 2 eieren
- 1 eetlepel water
- 1 plak ham, in stukjes gesneden
- peper
- zout
- beetje verse peterselie
En zo maak je 'm
- Kluts de eieren en de eetlepel water in een magnetronbestendig kommetje door elkaar.
- Roer er wat peper, zout en de ham door heen.
- Zet 1-2 minuten in de magnetron op de hoogste stand (900 W bij ons).
- Strooi er een beetje verse peterselie over.
Meer foto's (en het recept) vind je hier.
Reactie plaatsen
Reacties