Tosti met krentenbrood! Als je dat nog nooit hebt gemaakt, dan moet je dat écht eens proberen! Zo lekker, die combinatie van zoete rozijnen met gesmolten kaas... :-)
En ik maakte de tosti's nog een beetje lekkerder met een paar plakken tomaat er tussen & wat rucola er bij. Beetje geknoei met omkeren, maar het resultaat was een heerlijke lunch. Yum!
Ingrediënten voor 4 tosti's
- 4 plakken krentenbrood
- halvarine
- 4 plakken kaas
- 1 grote tomaat, in schijfjes
- handje verse rucola
En zo maak je ze
- Besmeer de plakken krentenbrood aan één kant met halvarine.
- Pak twee plakken krentenbrood. Beleg de kant zonder boter met een plak kaas. Leg daarop schijfjes tomaat. Leg er daarna weer een plak kaas op. Leg de andere twee plakken krentenbrood er bovenop, met de beboterde kant naar boven.
- Verhit een grillpan en bak de tosti's in een paar minuten aan beide kanten goudbruin.
- Snijd de tosti's doormidden. Lekker met een beetje rucola er bij.
Meer foto's (en het recept) vind je hier.
Reactie plaatsen
Reacties