Pesto pangasiusfilet met noten & citroen

Gepubliceerd op 2 mei 2018 om 16:00

Vis met een lekker knapperig laagje! Op deze pangasiusfilet zit een krokante topping van pesto, noten & citroen. Dat heb je in een paar tellen gemaakt & daarna hoeft de vis alleen nog maar in de oven!

Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 pangasiusfilets
  • 2 eetlepels ongezouten noten, fijngehakt
  • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • 20 gram paneermeel
  • 1 eetlepel groene pesto
  • geraspte schil van een halve kleine citroen
  • sap van een halve kleine citroen

 

En zo maak je ze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  2. Leg de pangasiusfilets op een met bakpapier beklede bakplaat of in een grote ovenschaal.
  3. Meng de gehakte noten met de Parmezaanse kaas, paneermeel, groene pesto en de geraspte cirtroenschil. Verdeel dit mengsel over de vissen.  
  4. Bak de vissen in 20 minuten in de oven gaar. Sprenkel er wat citroensap over heen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.