Super makkelijk om te maken, deze heerlijke brosse kaaskoekjes. En je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig. De koekjes zijn erg lekker bij de borrel!
Ingrediënten voor ca. 15 koekjes
- 150 gram ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
- 150 gram bloem
- 150 gram geraspte oude kaas
- 1 eigeel
En zo maak je ze
- Roer de bloem en geraspte kaas door elkaar. Kneed de boter er door en tot slot het eigeel.
- Wikkel het deeg in folie en leg het 30 minuten in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Rol het deeg uit en steek er met een uitsteekvorm rondjes van 6 cm doorsnede uit. Leg de rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak de koekjes in 20 minuten goudbruin in de oven. Haal de bakplaat er daarna uit en laat de koekjes op de plaat afkoelen.
Reactie plaatsen
Reacties