Hoi! Nog een lekkere lunch: twee plakken zelfgebakken desembroodjes, belegd met pesto, salami, rucola, ei & pijnboompitjes.
Deze 2 broodjes maakte ik natuurlijk niet voor mezelf (want ik eet nog steeds geen vlees). O.a. hier, hier & hier vind je lekkere broodjes zónder vlees!
Ingrediënten voor 2 kleine broodjes
- 2 plakken desembrood (maar ander brood kan natuurlijk ook)
- 1 eetlepel groene pesto
- 2 plakken salami, door midden gesneden
- handje rucola
- 1 hardgekookt ei, in plakjes
- peper, zout
- handje pijnboompitten
En zo maak je ze
- Besmeer beide broodjes met een laag pesto.
- Leg op elk broodje twee halve plakken salami. Leg de rucola op de salami, en daar boven op de plakjes ei.
- Bestrooi het ei met wat peper en zout.
- Strooi een handje pijnboompitjes over de broodjes.
Meer foto's (en het recept) vind je hier.
Reactie plaatsen
Reacties